IMG_8363 Waarschijnlijk herkent u haar wel, deze gracieuze Kohaku aan de linkerzijde. Ze was de Grand Champion van de Belgian Koi Society Show. Tevens is zij eigendom van Nico Dewulf en hij is diegene die dit weekend in de schijnwerpers zal staan. Tenminste, zijn KoiFarm ND, want er komen maarliefst negen (!) koikwekers uit Japan over om de opening van deze zaak mee te maken!

Op 15 en 16 september zullen de deuren geopend zijn van KoiFarm ND, waarbij de zaterdag enkel toegankelijk is voor de mensen die zich hebben geregistreerd. Het belooft een grandioos evenement te worden, waarbij de volgende kwekers aanwezig zullen zijn: Fujio Oomo, Marusho Tanaka (beiden van Nishikigoi Niigata Direct), de gebroeders Takamitsu en Masayuki Sekiguchi, Igarashi, Mitsunori Isa, Toshiaki Sakai, Hisato Nogami en Taro Kataoka. Een gastenlijst waar je zeer trots op kunt zijn!

Ik ben erg benieuwd naar deze bijeenkomst en je zult ons (het KoiQuestion team) vanzelf tegenkomen dit weekend te Steenkerke. Ik kreeg zelfs al een persoonlijk bericht van Toshiaki Sakai hoe het weer nu is in België en of het verstandig was om een korte broek mee te nemen… Ik heb maar eerlijk geantwoord dat ie zijn korte broeken beter thuis kan laten en zich moet voorbereiden op een regenachtig weekend, wie weet wat me dit najaar anders zal overkomen als ik zijn farm opzoek dit najaar…

Maar goed, voor diegenen die nog niet van plan waren te komen dit weekend, doe het en laat de kans om al deze meesters te ontmoeten niet aan uw neus voorbij gaan!!!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

2 reacties