Untitled

Een trotse Patrick Makkes met bokaal

Alhoewel de 20e editie van de Holland Koi Show alweer eventjes achter ons ligt, willen wij u toch nog even mee laten genieten van een gepassioneerd interview met een trotse Patrick Makkes, de eigenaar van de Baby Champion van de Holland Koi Show! Lees verder om het interview te bekijken.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

4 reacties

 1. Richard Arends on

  Hey patrick,

  Leuk intervieuw en langs deze weg nogmaals proficiat met de behaalde prijzen!!!TOP man!!!
  Mooi je eigen koers blijven volgen en dan zien we je nog regelmatig met diverse prijzen op de shows.

  gr uit Drenthe,

  Richard.