Hij is de winnaar van niet alleen de Supreme Champion op de Holland Koi Show 2012, maar ook de eigenaar van de Mature Champion, de Beste Sanke, de beste Showa. Als kers op de taart wist hij ook nog drie friendship awards te verdienen en daarmee is Harry van der Hout de meest succesvolle hobbyist van Nederland. Op Appeltern wist hij onze cameralens nog te ontwijken; nu hadden we hem eindelijk te pakken.

Harry spreekt over stuivertje wisselen, over wat we nog mogen verwachten van zijn Vertigo en wat hem drijf in de hobby.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

3 reacties

 1. Jeroen Van Gaalen on

  Leuk interview Tiebo! Mooi dat de top van de hobbyisten (Jean en Harry) hun visie en gevoel willen delen met de bezoekers van KoiQuestion.

 2. Superonwennig, maar ook superleuk om te doen! Harry is een markant en olijk man. Dankbaar met deze vis te hebben kennis maken dit jaar. Ik zag zelden zo een mooie Koi in Nederland.

 3. Richard Arends on

  Gefeliciteerd (alsnog) Harry met de behaalde prijzen.

  Geweldige Kohaku!!!
  Hoop deze nog vaker live te mogen aanschouwen!

  grt Richard.