KiKaThumbDe prijzen zijn vergeven, de voorlopige cheque is overhandigd maar dat betekent niet direct dat onze KiKa bijdrage op een eind gekomen is. Voor de mensen die ’s zondags op de HKS aanwezig waren of er hier al over gelezen hadden… Er zijn ook mensen geïnterviewd. Zie hier het resultaat waarbij ik vooraf moet zeggen dat we jammer genoeg niet alles kunnen laten zien.

 

 

5 reacties

 1. Ik wil zeggen dat ik het een fantastische actie vind.
  Ik schrik alleen van de kwaliteit van de beelden en het geluid.
  Dat moet toch wel beter kunnen tegenwoordig.

 2. Jammer van het geluid helaas,
  maar de boodschap is evenzo goed overgekomen,
  prachtige video en compilatie heel leuk gedaan,
  en Jeroen …. viel toch mee voor de eerste keer 😉

 3. Prachtige emotie Dirk met hele wijze woorden! Winnaars en Organisatie bedankt. Dat een dergelijke broederschap mag worden verkregen door onze hobby is pure rijkdom!

 4. was uit het hart Tiebo,
  en tja het gaat me echt aan het hard dat we als koi fanaten
  toch samen veel kunnen bereiken,
  je kunt je dan ook niet voorstellen hoe verheugt ik was te vernemen dat we het volgend jaar nogmaals gaan doen met zijn allen 😉