Hij onderscheid zich door een sterk inlevend vermogen en weet onderwerpen en ontwikkelingen altijd vanuit het hobbyistenperspectief te benaderen. Onlangs maakte hij zich in naam van KoiQuestion, maar ook op persoonlijke titel hard voor het goede doel van KIKA en is bovendien sterk geïnteresseerd in projecten van hobbyisten. Jeroen van Gaalen is de nieuwe hoofdredacteur van KoiQuestion.

Hij is half zo gevaarlijk niet als hij er uit ziet en ondanks het feit dat we beslist al goed vertrouwen hadden in Jeroen als auteur, ontwikkelde hij zich ver boven verwachting. In de inmiddels meer dan 40 artikelen die hij schreef op KoiQuestion heeft hij zich laten gelden als een rotsvaste waarde binnen het team, zowel online als offline. De kwaliteiten die een goed internet redacteur zou moeten ambiëren, eigende hij zich in korte tijd toe en vooral ook het inzicht en de maatschappelijke verantwoordelijkheid die wij als KoiQuestion uitdragen worden met een half woord begrepen, zover zelfs, dat hij een toon- en voorbeeld is zo durf ik te stellen voor hoe de bobby zou moeten worden uitgedragen en dit heeft de Ossenaar laten zien op internationale fora en ook intern, dat hem op het Koi Bito, bekendste Amerikaanse koi forum, de bijnaam ‘the politician’ opleverde.

‘Jeroen heeft nog vele immens interessante projecten op de rol staan waarvan iedere hobbyist zal smullen’

KoiQuestion maakt een danige groei door en deze maand is, met nog een dag te gaan, de best bezochte maand in de geschiedenis van onze website. Dat is vooral teamwerk, maar bereikt in de eerste maand waarin Jeroen de rol van hoofdredacteur reeds als proef op zijn schouders nam, is dat natuurlijk uitzonderlijk. En welke kroon past de prestatie van deze vriend en vader van twee beter dan een officieel hoofdredacteurschap? Jeroen, vooral kritisch en respectvol, heeft nog vele immens interessante projecten op de rol staan waarvan iedere hobbyist zal smullen, maar zal ook andere redacteuren helpen om hun kwaliteiten te ontwikkelen.

KoiQuestion op de Holland Koi Show 2012 met rechts 'the Politician'

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

15 reacties

 1. Jeroen Van Gaalen on

  Mooi geschreven Tiebo. Ik voel me zeer vereerd met deze omschrijving en zeer gewaardeerd met de benoeming tot hoofdredacteur…

 2. koitje harry alias harry marskamp on

  Hey Jeroen, van harte gefeliciteerd met je nieuwe benoeming, maak er wat van.

  met vr. gr. koitje harry alias harry marskamp

 3. Jeroen Van Gaalen on

  Wat een leuke reacties hier en op facebook! Dát en een prettig team om mee te werken zal me veel energie geven om jullie in je leesbehoefte te voorzien.

 4. Het komt je meer dan toe Jeroen. van harte gefeliciteerd. Het is beslist geen gemakkelijke taak en met veel verantwoordelijkheid maar voor een pro-actieve positivo als jij uitdaging ten over… Good luck and enjoy!

 5. Jeroen,

  van harte gefeliciteerd met je nieuwe rol!
  We zijn en blijven zeer leergierig en je artikelen zullen een mooie bijdrage leveren aan de inhoud van mijn “kennisfles”

  “La Bouteille d’Experience”

 6. Richard Arends on

  Hallo Jeroen,

  Van harte gefeliciteerd!!!
  Hoop nog veel mooie artikelen te mogen lezen van oa jouw projecten.
  Beetje later maar beter later dan niet zeggen we dan maar….

  Spreken elkaar vast eens op een Koi-evenement,

  grt Richard.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App