vraagtekenTijdens de Holland Koi Show heeft een aantal van jullie er al kennis mee gemaakt en ter plekke het deelnameformulier ingevuld. Maar ja, zoals ook bij de vorige prijsvraag, zal ook deze voortgezet worden op onze website om ook de mensen die niet op de HKS aanwezig konden zijn een kans te geven één van de mooie prijzen te winnen. Doe dus mee en win.

 

 – Maak Kans op een Seneye Pond, 5 liter Musashi Koi Food of een KoiQuestion t-shirt –

Meedoen is het belangrijkste, maar een Seneye Pond, beschikbaar gesteld door AquaDistri, 5 liter Musashi Koi food, beschikbaar gesteld door FB Koi Products of een KoiQuestion t-shirt zijn beslist prijzen die het de moeite waard maken. Het gaat om drie meerkeuze vragen waarbij telkens slechts 1 antwoord de juiste is. Succes!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

6 reacties

 1. ook nog maar eens geprobeerd,
  maar heb meestal niet zoveel geluk.

  wel een leuke wedstrijd,
  heb hem ook maar gedeeld op mijn facebook,

  😉

 2. Met zulke prijzen is het zeker de moeite waard om mee te doen! je word er alleen maar slimmer van 😉

 3. bwa, win eigenlijk nooit wat.
  Maar n iet geschoten zeker mis hé…

  Succes met de wedstrijd aan alle deelnemers en succes natuurlijk aan de mensen achter deze site!
  Koihobby promotie is belangrijk!

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App