Jean Hoorne mag zich de titelhouder noemen op de Holland Koi Show. Met een daverende Sanke pakte de gewonde Belg de geprezen titel. KoiQuestion vond hem bereid voor een interview waarin hij uit de doeken doet wat het voor hem betekent, hoe hij tegen deze vis kijkt en wat hij nog voorziet voor de toekomst die hij afsluit met een deftige belofte van plus vijf centimeter.

Binnenkort mag je nog meer interviews verwachten van de Holland Koi Show, stay tuned!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

 1. Richard Arends on

  SUPERMOOIE Sanke!!!

  Had haar al eens op Interkoi 2012 zien winnen en nu (helaas) niet op de HKS 2012.
  Maar deze kampioen is er niet minder om!
  Wat een verschijning en dat voor een 5 jaar oude KOI…
  Hopelijk zien we haar met 95+ eens terug!

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App