adult champ thumb De Major Awards zijn bekend. Voor diegenen die deze grootheden niet eerder hebben kunnen aanschouwen, of gewoonweg niet genoeg krijgen van deze schoonheden, hebben we video gecompileerd. Klik op de ‘lees verder’-button voor bewegende beelden van de Major Awards van de Holland Koi Show 2012!

Naast de videobeelden zijn de foto’s van de Major Awards al eerder gepubliceerd, zie hier.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App