Jean Hoorne wist het afgelopen weekend zijn sanke beter te presenteren dan op de Interkoi en de European Shinkokai eerder dit jaar. Daar waar Koi meestal een stagnerende showkwaliteit vertonen wanneer vaker ingezet in hetzelfde jaar wist de goedlachse Belg zijn hobbyisme onweerlegbaar tentoon te spreiden. En dat bekijken we graag van alle kanten

KoiQuestion deed ook een heus interview met de hobbyist die zich nu tweevoudig Grand Champion winnaar mag noemen. Voor nu kun je genieten van de sierlijke slagen die zij maakte op de Holland Koi Show van deze vriendelijke gigant gekweekt door Sakai Fish Farm (SFF); caught on tape;

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

2 reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App