Untitled Naast de Grand en Supreme Champions zijn er natuurlijk ook kleine prijswinnaars van grote klasse. Deze vallen onder de Major Awards, welke ook de Most Unique (meest unieke Koi) en Junior en Senior Tategoi (meest beloftevolle Koi van de show) awards behelsen. In deze blog een overzicht van de Major Award winnaars!

GC HKS 2012

Grand Champion owned by Jean Hoorne

Vertigo (GC European Shinkokai 2012)

Supreme Champion owned by Harry van der Hout

DSC_0274

Grand Champion B owned by Johnny Lievens

Jumbo Champion

Jumbo Champion owned by Torsten Nagelsky

Mature Champion

Mature Champion owned by Harry van der Hout

Adult Champion

Adult Champion

Young Tategoi

Young Champion

Baby Champion

Baby Champion owned by Patrick Makkes

Senior Tategoi

Senior Tategoi bred by Yoshikigoi

Most Unique

Most Unique bred by Yoshikigoi

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App