Kohaku 87 cm #1 kohaku 85bu+ big.JPG thumb Winnaar Interkoi versus winnaar European Shinkokai: het gevecht om het kampioenschap is beslist in het voordeel van de Sakai Fish Farm Sanke van Jean Hoorne. Harry van der Hout ging er na een Grand Champion titel in Appeltern er ditmaal vandoor met de Supreme Champion titel op de Holland Koi Show. Een dubbelslag voor leverancier Danny’s Koi Café!

 

De Maruten Yondan Kohaku, tevens afkomstig van Sakai Fish Farm, toont wederom haar kwaliteiten op het hoogste niveau. In tegenstelling tot de jury van de European Shinkokai Show, besliste de ZNA juryleden op de 20e editie van de Holland Koi Show dat ze nu met de Supreme Champion titel aan de haal ging.

Vertigo (GC European Shinkokai 2012)

Vertigo doet het hem weer!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App