DSC_0278 Naast de Grand Champion A, welke naar de eerder genoemde Sanke van Jean Hoorne is gegaan, is er ook een Grand Champion B benoemd. Johnny Lievens was het met een imposante Ginrin Chagoi die er met deze eer aan de haal ging!

De Ginrin Chagoi, welke afkomstig is van Ogata, 87 centimeter lang is en mede door Joachim Clement van Kokugyo ’t Viske is uitgezocht, is door Johnny aangeschaft als nisai (1,5 jaar oud). De Koi, die nu zeven jaar oud is, zwemt dus al vijf jaar bij hem in de vijver. Een indrukwekkende prestatie van de Grand Champion A winnaar van vorig jaar.

DSC_0274

Grand Champion B van de Holland Koi Show 2012

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App