kika logoAanstaande zondag zal de prijsuitreiking van de KiKa-Karashi-Cup plaats gaan vinden op de Holland Koi Show. Maar om daar nou alleen een hele stand voor in te richten… Een doel als KiKa kan natuurlijk altijd nog meer donaties gebruiken en de stand is er toch dus zullen er nog wat extra acties plaats gaan vinden.

De extra acties lopen de gehele HKS door en de opbrengst gaat natuurlijk naar het goede doel. Maar wat moeten we ons dan voorstellen bij deze acties? Ten eerste is er een showvat geplaatst bij de stand. Daarin zijn gisteren de drie Karashigoi geplaatst die zijn grootgebracht door mede-organisator Jan van Schaik. Zowel vandaag als zaterdag en zondag zal één van deze vissen geveild gaan worden. Wij geven alvast een voorproefje met de foto’s!

 Karashigoi 1
Karashigoi 2

Karashigoi 3

Ik zou zeggen, hulde voor de goede zorgen van Jan! Als je dus net te laat was om aan de originele actie mee te doen en je hebt toch graag één van deze vissen in je bezit dan is het zeker de moeite waard om even langs de stand van KiKa te lopen. Een andere leuke actie waar je het goede doel mee kunt steunen is het mikken van een Euro munt in een glas. Als het je lukt win je een prijs, er is echter wel een moeilijkheid… Het glas staat in een aquarium…

 Tiebo

Reden genoeg om vooral ook deze stand niet te vergeten tijdens je bezoek aan de HKS!

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App