Wauw, we hebben echt een stand op de Holland Koi Show! Vandaag verliep soepeltjes; een feest der herkenning, toffe gesprekken, nieuwtjes en mooie Koi. De stand staat en we kunnen jullie verklappen dat we nog iets speciaals in petto hebben.

Al om elf uur in de ochtend betraden we het terrein en het opbouwen van de stand ging voorspoedig. We hebben voor een ruimtelijke opzet gekozen zodat de bezoekers aan onze stand fijn bij ons in de schaduw kunnen schuilen en tegelijk een leuk gesprek met ons aan kunnen gaan.
UntitledHet Koi vat is bedoeld om zo nu en dan een interactieve workshop te geven over met name het herkennen van toekomstpotentieel bij Koi. De workshop zal worden gegeven door Bram Rohaan. Aanvankelijk zou er geen ruimte voor zijn, maar met de welwillendheid van de organisatie en de gun-factor van Nikoi voor het showvat en een luchtpomp en Kiëta Koi die de Koi op eigen aangeven ter beschikking stelde, zullen we toch in staat zijn dit interactieve hoogstandje aan jullie te presenteren.

2

Maar dat is niet de enige reden om ons een bezoek te brengen. Er is natuurlijk weer een KoiQuestion prijsvraag in te vullen met mooie prijzen en ook valt er een heuse KoiQuestion t-shirt te betrachten. Het showterrein oogde fris, groen, gezellig en bemand. Toen wij het veld verlieten waren nog lang niet alle Koi binnen, maar enkele imposante Sanke en Kohaku hebben we reeds gezien.

foto

Natuurlijk werd er geproost op de goede afloop. Team KoiQuestion is er klaar voor! Onder de luifel van de 20e editie genieten we nog even na en doen ondertussen alvast aan werkvoorbereiding van respectievelijk wat artikelen, background research en de lezingen die Bram en Janine zullen verzorgen in de Koi University.
foto(1)De opbouwdag was alweer een feest der herkenning, vol van verslavende gesprekken, vriendelijke gezichten en ook de eerste nieuwtjes hebben we al weer binnen. Morgen zullen we deze allemaal delen met jullie in een noviteitenblog en ook speculeren we met jullie over de Grand Champion. We gaan er gewoon letterlijk en figuurlijk een hoogstandje van maken dit weekend. Tot morgen!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

  1. Ben zaterdag even bij jullie geweest. Zag er goed uit, mijn complimenten. Even gezellig gepraat en de prijsvraag ingevuld.

    Greetz J@@P

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App