KoiQuestion voegt graag de daad bij het woord. Een quiz is dan een ideale tool om zowel onze visie te bekrachtigen alsook de hobbyist op een leuke wijze te prikkelen informatie vergaren. Mario Bourgonjon dacht er net zo over en mag zich binnenkort de trotse eigenaar noemen van een nieuwe Koi ter waarde van Euro 750,-.

‘We hopen echter dat iedere deelnemer het leuk en leerzaam heeft gevonden’

De vragen en de antwoorden, voor in het geval je dat gemist hebt, vind je hier terug. De vele goede reacties en enthousiaste deelnames hebben er toe geleid dat we binnenkort graag wederom een quiz met jullie zullen delen, waarbij ook deze keer veel mooie prijzen zijn te winnen. Houdt KQ dus in de gaten en doe mee!

De Koi werd ter beschikking gesteld door www.koi-exlusive.be

We willen Mario veel succes wensen bij het uitzoeken van zijn nieuwste aanwinst in de winkel van koi-exclusive.be. We hopen echter dat iedere deelnemer het leuk en leerzaam heeft gevonden en ook de volgende keer weer van de partij is om wijzer te worden en kans te maken op prachtige prijzen.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

11 reacties

 1. Mario Bourgonjon on

  Ik ben zeer tevreden dat ik zo’n mooie prijs in ontvangst zal mogen nemen. Hopelijk heb ik er wat geluk mee.

 2. Mario kwam ons persoonlijk op zoeken in de stand op Arcen zodat we hem ook echt de hand konden schudden om hem te feliciteren met zn prijs. Mario was er maar wat bescheiden onder en was nog niet naar Koi-Exclusive gerend om er zo een mooie uit te zoeken. Nee, die Mario is gewoon lekker gewoon gebleven :p. Haha, hij was wel enthousiast en zal beslist een mooi exemplaar uit gaan zoeken Het was mij iig een genoegen je te ontmoeten.

 3. Mario Bourgonjon on

  Hallo,

  Allereerst allen dank aan de mensen welke hier een reactie hebben gegeven, als ook de mensen van koiquestion en Koi-Exclusive

  Nu denk ik dat het minste is wat ik kon doen om eens een bezoekje te brengen aan de stand van koiquestion te Arcen om eens de mensen achter de schermen te leren kennen, en het was uiteraard een leuke kennismaking.

  Ik ben zeer zeker heel tevreden met de gewonnen prijs, en ben dan ook vorig weekend langs gegaan bij Koi-Exclusive, vroeger was voor mij bijna onmogelijk, dus bij deze een sorry dat ik jullie even op je honger heb laten zitten.

  Ik heb bij Jurgen een mooie kohaku van Yagenji uitgekozen met een lengte van 46cm en kon vervolgens de verleiding niet weerstaan om nog een goshiki van kawakami mee te nemen naar huis.

  Ik weet nu niet goed hoe hier een foto te posten van deze juweeltjes, maar misschien maakt iemand me dat duidelijk.

  In ieder geval nogmaals een hartelijke dankt aan de mensen van koiquestion en Koi-Exclusive.

  Groeten
  Mario

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App