Het lijkt fantastisch weer te gaan worden en alhoewel doorgaans ietwat cliché mag dat dit jaar best even prominent genoemd worden. De overige Koi shows waren dit jaar namelijk niet zonder het natte hemelwater. Ik verheug me er alweer zo op dat het gewoon bijzonder is. Alsof ik weer 5 jaar wordt en zonder weet van de rest van de wereld mijn cadeautjes uit hun verpakking wil scheuren. Het is ook niet zo gek, want waar KoiQuestion de show normaliter met twee of maximaal drie mensen betraden, zullen we dat dit weekend met een heus team en een eigen stand doen. Banzai!!

Op de laatste show in België probeerden we het voor het eerst een uit; zo een stand en dat is goed bevallen. Waar mensen ons normaal alleen rapporterend en filmend over het terrein zagen marcheren om de nodige verslaggeving te doen, zullen we nu aanspreekbaar zijn voor de bezoeker die ons kan komen bezoeken in onze eigen stand. Op deze manier hopen we nog meer mensen bewust te maken van onze website en hopen dat zij ons behalve in de stand ook daarna zullen bezoeken op het wereldwijde web zodat we nog meer mensen kunnen inspireren en informeren over alles wat Koi is en betekent. Maar het is natuurlijk ook gewoon tof een daadwerkelijk te spreken met een van de schrijvers van al die blogs. Tiebo Jacobs, Bram Rohaan, Jeroen van Gaalen, Engel Kromhout, Janine Doorduin, Bardo Wesselius en Remy Doekhi, ze zijn er allemaal.

 

‘We hebben er slechts enkele honderden, dus haast je rept je’

 

We zullen namelijk onze naam eer aan doen en een toffe prijsvraag houden met mooie prijzen. Het is een leuke en interactieve manier om het gesprek aan te gaan. Verder kun je bij ons in de stand diverse posters zien hangen die ingaan op de diverse onderwerpen die wij ook hier op onze blog behandelen. Koi-ontwikkeling, parasieten, de stikstofkringloop, ikeage, terminologie etc. en nog veel meer geplastificeerde ‘gespreksstof’ zal onze stand sieren. We gaan er graag over met jullie in gesprek. Ook zullen we een heuse microscoop aanwezig hebben en preparaten van parasieten die u er onder kunt bewonderen.

Parasiet Preparaten

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook nog een mooie en gratis geluksarmband komen ophalen in onze stand die vergezeld gaat van ons motto ‘Sharing Knowledge’ zodat ook jij kunt helpen om onze visie letterlijk uit te dragen. Zo is iedereen een winnaar. We hebben er slechts enkele honderden, dus haast je rept je. Ook zullen we een heus en werkelijk schitterend t-shirt beschikbaar hebben in de stand. Hierover lees je een dezer dagen meer.

 

‘Volg ook ons verslag op twitter @koiquestion

Naast onze aanwezigheid als standhouder zullen we jullie natuurlijk verblijden met kwalitatieve verslaggeving en interviews; origineel, doortastend en ludiek en dat begint komende donderdag al tijdens de opbouw benching en het judging seminar. Tijdens de show zal Bram nog een lezing geven in de Koi University en wellicht zullen we enkele workshops verzorgen. Alsof ik weer vijf ben, ik zei het toch?! Je kunt ons vinden in stand C4. Heb je nu al een vraag of onderwerp die je met ons zou willen behandelen, dan kun je deze reeds nu stellen zodat je zeker weet dat je ons niet misloopt. Ook voor tips en tops kun je contact opnemen met info@koiquestion.com. Volg ook ons verslag op twitter @koiquestion en Facebook, zo mis je niets.

Team KoiQuestion

Wij hebben er zin in. Jij ook?

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

  1. koitje harry alias harry marskamp on

    Hoi Tiebo,

    Ik zie jullie vast a.s. zaterdag en zondag.
    Tot dan.

    Met vriendelijke koi groetjes van Koitje Harry

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App