De wereld kent een half miljoen kindsoldaten, er gaan dit jaar een half miljoen mensen minder op vakantie en een parochie in de Achterhoek werd onlangs voor een half miljoen euro opgelicht. Goed nieuws is er echter ook; KoiQuestion heeft inmiddels een half miljoen bezoekers mogen verwelkomen op haar website…

‘Ontwikkelingen die het speelveld van onze hobby zullen veranderen, verblijden en verbeteren’

Superblij zijn we als team met dit resultaat. Een mijlpaal om bij stil te staan, of toch niet?

Een half miljoen is pas de helft van een miljoen en van een half glas wordt men niet dronken.

Voor dat feestje is het dus nog te vroeg. Ik ben erg trots op wat ons initiatief reeds heeft bereikt, maar tegelijkertijd is er nog zoveel te doen, te schrijven, te ontwikkelen. Er zijn nog altijd liefhebbers die ons nog niet ontdekten. Pas nu hebben we de positie bereikt die ons in staat stelt om onze visie echt te kunnen bekrachtigen. Om te kunnen werken aan datgene wat we reeds vanaf het eerste uur voor ogen hebben. Er staan diverse ontwikkelingen op het punt om tot leven te komen. Ontwikkelingen die het speelveld van onze hobby zullen veranderen, verblijden en verbeteren.

Houdt ons daarom goed in de gaten. Ik geloof in ons team dat mij voortdurend inspireert en dat inmiddels bestaat uit zo’n 15 goede en toffe mensen, hobbyisten en professionals uit diverse vakgebieden; in de waardevolle samenwerkingen en onze visie tot kennisdeling. Nieuwsgierig? Binnenkort lees je er alles over. Kun je zo lang niet wachten? Kom ons dan bezoeken op de Holland Koi Show waar we een stand zullen bemannen. Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief en ik beloof jullie dat het niet nog 2,5 jaar zal duren voor het glas helemaal vol is.

Voor dat feestje zijn jullie allemaal uitgenodigd 😉

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

3 reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App