Heeft u al meegedaan aan de prijsvraag? Nee? Dan wordt het gauw tijd om dit te doen, want u kunt tot 1 augustus meedoen! U kunt u zich toch niet veroorloven om de kans van het winnen van een Koi ter waarde van €750,- (beschikbaar gesteld door Koi-Exclusive) aan uw neus voorbij te laten gaan? Zie onderstaande meerkeuzevragen en klik vervolgens hier om de prijsvraag in te vullen. Succes!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

2 reacties

  • Hallo Willem,

   Denkelijk zal vandaag of morgen een blog worden gepubliceerd met de juiste antwoorden. De winnaar wordt vervolgens volgende week bekend gemaaakt in een blog. Ook zal hij of zij per e-mail worden bericht.

   Mvgr,

   Tiebo