oomo Sinds de Facebook revolutie nu ook het afgelegen Japanse Niigata heeft bereikt, stromen er regelmatig vele foto’s en nieuwsberichten van diverse koikwekers de ‘news feed’ binnen. Bijna alle gerenomeerde kwekers zijn nu online te vinden én dus te volgen via Facebook. Dus als je nog geen account hebt, maak er snel één aan om ook via de social media op de hoogte te blijven van alle gebeurtenissen in het Japanse! In deze blog een overzicht van alle senbetsu/selectie activiteiten die nu gaande zijn in Japan.

pearl ginrin sekiguchi

1st senbetsu of Pearl Ginrin Sanke at Sekiguchi

oomo senbetsu

3rd senbetsu of Oomo Showa at Nishikigoi Niigata Direct

oomo showa

Tategoi of the Oomo Showa selection

marusho sanke

NND Marusho Sanke 2nd selection

mako showa kanno koi fam

Mako Showa at Kanno Koi Farm

doitsu yamatonishiki marusaka

1st senbetsu of Doitsu Yamatonishiki at Marusaka

doitsu sanke shinoda

1st senbetsu of Doitsu Sanke at Shinoda

doitsu kin showa satoshi tanaka

1st senbetsu of Doitsu Kin Showa Satoshi Tanaka

dainichi showa kanno

Dainichi bloodline Showa at Kanno Koi Farm

albino tadpole sekiguchi

Some albine tadpole found during senbetsu at Sekiguchi Koi Farm

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.