Dankbaarheid voor de getoonde support overspoeld ons team wanneer we het magische getal van 1000 overschrijden op Facebook vandaag. Zoveel mensen hebben inmiddels de moeite genomen om aan te geven dat zij ons initiatief ‘Leuk’ vinden.

Sinds Bram Rohaan en ik samen KoiQuestion zijn gestart, nu zo’n drie jaar geleden, hebben we altijd geloofd in ons initiatief. Onze visie tot het delen van kennis was een sprong in het diepe, maar bleek al vlug gewaardeerd door een groot aantal mensen die regelmatig onze website bezochten. Dit gaf ons de energie om steeds weer op zoek te gaan naar het onderste uit de kan, naar het achterliggende verhaal en de mening van een ander. “Hebben jullie wel genoeg materie om steeds weer over te schrijven?”, was een vraag die ons destijds werd gesteld.

 

“Hebben jullie wel genoeg materie om steeds weer over te schrijven?”

 

Inmiddels is KoiQuestion uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerd medium voor hobbyisten voor hun dagelijkse portie informatie en inspiratie aangaande de geliefde Japanse sierkarper. Bram en ik zijn al lang niet meer de enigen die vorm geven aan dit initiatief. We worden gesteund door een heel team van hobbyisten en experts vanuit allerlei vakgebieden en ook vanuit allerlei hoeken van de wereld wordt ons de hand gereikt. We werken nauw samen met de meest eerbare Japanse organisaties en hebben de meest waardevolle vriendschappen opgebouwd. Of wij wel genoeg materie hebben? Het ontbreekt ons eerder aan tijd, dan aan waardevolle content en we hebben het gevoel dat we nog heel veel kunnen betekenen voor deze fantastische hobby de komende jaren.

vers vanuit Japan

Zonder jullie support, reacties, vragen en opbouwende kritieken was dit alles niet tot stand gekomen. Door jullie ‘Vind ik leuk’ worden wij in staat gesteld een band met jullie op te bouwen dat uiteindelijk bijdraagt aan de kwaliteit van onze content en het draagvlak van ons initiatief vergroot. We beloven jullie dan ook vast te houden aan onze visie en voortdurend meer waarde en inhoud te creëren voor hobbyist en vakhandel en binnenkort zullen we een aantal interessante ontwikkelingen aan jullie voorstellen. Bedankt!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.