Eventjes sloeg mijn hart over toen ik een foto voorbij zag komen waarop Jennifer Lopez lachend de flyer van de 20e editie van de Holland Koi Show toont. Ik wist dat bijvoorbeeld rapper Eminem Koi te gek vind en ook bokser Oscar de la Hoya en Hugh Hefner zijn dol op de Koi in hun vijvers, maar Jennifer Lopez…

 

Het blijkt al snel om een stunt te gaan waarbij de Nishikigoi Vereniging Nederland hun traditiegetrouwe posterpromotie tot een exponentieel heeft verheven. Waar de poster in nog maar weinig landen niet op dook door de jaren heen, gaat ook de creativiteit mee met de tijd en op bijna niet te herkennen wijze werd de zangeres en actrice, die ook wel La Guitarra wordt genoemd, als fervent hobbyist afgespiegeld.

De vereniging ‘bewijst’ op deze manier dat niet alleen Jennifer Lopez onze hobby een glimlach toedicht maar ook onder meer de Rolling Stones zich best durven te identificeren met onze gevinde vriend. Wij zijn er van overtuigd dat de jubileum editie van de Koi Show ook zonder deze beroemdheden een daverend succes zal worden en kunnen de actie dan ook zeker waarderen. Voor een compleet overzicht van de ludieke foto’s zie het fotoalbum van De Holland Koi Show op Facebook.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.