Aangestrand of herrezen uit het zand. Er prijkt in ieder geval een aangezicht van enkele gigantische vis sculpturen op het Botafogo strand van Rio. De vis sculpturen zijn zo groot dat zij iedere voorbijganger een nietig gevoel geven en zijn bovendien volledig vervaardigd uit gebruikte plastic flessen…

Ze vormen het spectaculair, doch ook bewustmakend decor voor de conferentie van duurzame ontwikkeling van de  Verenigde Naties die plaats vind in de Braziliaanse hoofdstad.
bron foto’s: www.sobadsogood.com

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.