Heeft u al meegedaan aan de prijsvraag? Nee? Dan wordt het gauw tijd om dit te doen! U kunt u zich toch niet veroorloven om de kans van het winnen van een Koi ter waarde van €750,- (beschikbaar gesteld door Koi-Exclusive) aan uw neus voorbij te laten gaan? Zie onderstaande meerkeuzevragen en klik vervolgens hier om de prijsvraag in te vullen. Succes!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

8 reacties

 1. Mannen,

  Bij het invullen van de prijsvraag treedt er een fout op, op moment dat je alle gegevens hebt ingevuld en wil verzenden geeft hij een foutmelding aan dat niet alle gegevens zouden zijn ingevuld ….?

  Mvg,

  Maurice

 2. Dat had ik ook gedaan, maar hij gaf pas bij de 4de keer een accoord van verzonden.

 3. Tot wanneer loopt deze prijsvraag?

  en schrijf ik me ook meteen in voor een nieuwsbrief? (krijg hier namelijk geen melding van tijdens het invullen van de prijsvraag)

 4. De prijsvraag loopt tot 1 augustus 2012.

  Momenteel hebben we nog geen nieuwsbrief Eduard, maar in de nabije toekomst hopen we er wel zo nu en dan eentje te kunnen versturen boordevol inspiratie en informatie. We werken er aan. Voor wie hier geen prijs opstelt zul je onderaan iedere e-mail een link vinden waarop je eenvoudig af kunt melden.

  inspirerende groet,

  Tiebo

 5. koitje harry alias harry marskamp on

  Super leuke prijsvraag, is goed te doen.

  met vriendelijke koi groetjes van koitje harry