rinyukai indonesia 2

De eerste Rinyukai Indonesia Super Koi Show is gehouden in 2012. Ik ben er zeker van dat ik deze show niet makkelijk zal vergeten. Er waren slechts een aantal maanden beschikbaar voor de voorbereidingen, maar het resultaat was verbazingwekkend en erg indrukwekkend. Nooit heb ik zo’n interessante en pakkende show meegemaakt waar heel veel aandacht uitging naar het uiterlijk van de show.

Felix Denanta, in januari 2012 benoemd als voorzitter van de Rinyukai Indonesia, had een enorme uitdaging om dit evenement voor te bereiden. Zijn doel was om een show te organiseren waar bezoekers echt van onder de indruk waren en deze niet snel zouden vergeten. Naar mijn mening is hij daar glansrijk in geslaagd. Een show met 320 show bassins, 1456 Kois, 308 deelnemers, sponsors als Ferrari, Lamborghini, Maserati en Johnnie Walker, loterijen met prijzen zoals auto’s, flat screens, scooters en Blackberries, een veiling. Een internationale jury bestaande uit 32 leden (28 Japanse Koikwekers en handelaren) beoordeelden de Kois. Verder was de Indonesische minister van ‘Marine Affairs and Fisheries’ aanwezig en werd de show geopend door de gouverneur van Jakarta. Dit was slechts een deel van de geweldige ervaringen op deze show.

Ik ben echt onder de indruk van de show; opgebouwd in ongeveer anderhalve dag. Honderden mensen werkten 24 uur per dag om dit te realiseren. Ik was zeer vereerd dat ik werd uitgenodigd als verslaggever van de eerste editie van de geweldige Rinyukai Indonesia Super Koi Show en daarnaast het volledige programma heb mogen meemaken; ook de introductie feesten en het gala diner in de Ritz Carlton balzaal liet diepe indruk achter.

Rinyukai Indonesia Super Koi Show, bedankt voor deze geweldige show en hopelijk tot ziens in 2013!

preparation

Building up of the show...

De show op 14-06

Day 1, the start...

Untitled

Day 2, a Ferrari?!

Untitled

And a lot more show booth...

Untitled

Photoshoot with all the judges together with Hendrawan Sudarpo (left) and Felix Denanta (right)...

Untitled

Official opening of the show by the Indonesian minister of Marine Affairs and Fisheries...

Untitled

The show is ready to begin!

show during auction

320 show vats in total...

Untitled

Time for judging...

Untitled

The Maruten Sanke of Didi Wikara wins with a lot of votes...

GC A swimming

A deserved champion...

Untitled

All the 32 judges (28 from Japan) on stage to receive a certificate of gratitude...

Me and felix

Johnnie Walker welcome party...

Untitled

Futoshi Mano (Dainichi) showing the traditional Japanese drinking game...

Untitled

A great end of a great show!!!

felix toss

A big thanks for Mr. Felix!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.