Wereldwijd begint KoiQuestion een bekende naam te worden in de aquatische wereld. Artikelen die vertaald worden voor Aziatische tijdschriften, uitnodigingen voor Koi-shows, sponsoring vanuit Zuid-Oost Azië noem maar op. En als je dan eenmaal die bekendheid hebt, dan komen er ook verzoeken binnen van organisaties die niet zozeer iets met de Nishikigoi te maken hebben maar wel met waterhuishouding.

Een stukje bewustwording over hoe we met z’n allen omgaan met onze oceanen… Gaat net iets verder dan onze vijvers waar we alles voor doen en laten, maar zeker goed om eens tot je te nemen, je gooit toch ook geen gloeilamp in je vijver?

Ocean of Garbage
Created by: MastersDegree.net

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

2 reacties

  1. Engel Kromhout van der Meer on

    Tja, wat moet ik daar nou op zeggen………
    OPRUIMEN!!!

  2. Jeroen Van Gaalen on

    Met al die werkelozen die er wereldwijd zijn moeten er toch mogelijkheden zijn een en ander op te ruimen… Er is opruimwerk genoeg