UntitledDe ZNA Belgian Koi Show van 2012 kent een primeur. Het is namelijk de allereerste Koishow waar het KoiQuestion team een heuse stand bemant. Waar het “team in black” zich eerst liet zien in de menigte is het nu zo dat de mensen het team kunnen bezoeken. Of het nu is voor een praatje tussen bekenden, het vergaren van informatie, het meedoen aan een heuse prijsvraag of het bezoeken van een workshop van Bram Rohaan, voor elke Koiliefhebber is er wel iets te doen.

 KQ stand op de BKS2012

De Belgische Koi Show  wordt dit jaar voor het eerst gehouden op Domein Bokrijk. Een prachtige omgeving, een mooi opgezet showterrein, een gemoedelijke sfeer en natuurlijk een keur aan Levende Juwelen, zorgen ervoor dat deze show zich succesvol mag noemen. Dat wij als KoiQuestion team daar onderdeel van kunnen zijn is voor ons dan ook een kans die we met beide handen aangrijpen. Naast Tiebo Jacobs en Bram Rohaan zijn op de zaterdag ook Janine Doorduin, Remy Doekhi, Anton Font Freide, Engel Kromhout van der Meer, Bardo Wesselius en ondergetekende aanwezig. Een flinke bezetting van het KoiQuestion team. Met zo’n team is er gelukkig ook tijd om eventjes langs de showvaten te wandelen met de fotocamera. Tijd voor een korte foto-impressie van een koihobbyist / hobbyfotograaf.

 Grand Champion BKS2012

Sunshine at BKS2012

 Jury at work

 Untitled

Mukashi Ogon

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

4 reacties

 1. verpoucke andré on

  Zeer leuke titel.Ik was aangenaam verast door de vele medewerkers op de stand van koiquestion.Zeer leuke mensen om mee te praten en om van te leren.
  Ik zou zeggen.Doe zo verder.Jullie team zijn een aanwinst voor iedere koiliefhebber.

 2. Jeroen Van Gaalen on

  Mede namens de rest van het team bedankt voor de complimenten!

 3. Marcel Dirx on

  We delen dezelfde passie, bedankt voor alle informatie.
  Er kijken vele naar koiquestion, alleen mogen ze wel eens meer een reactie plaatsen.