SG Ook Sunshine is weer present op het hoogste niveau. De Belgian Koi Society Koi Show van 2012 is ditmaal haar podium. Waar ze vorig jaar de titel in haar wacht sleepte, won ze nu de Supreme Champion titel. Haar vierde Major Award op rij!

Sunshine is een Sanke welke vorig jaar de Interkoi, de European Shinkokai Show en de BKS 2011 als Grand Champion in de wacht heeft gesleept. Dit jaar is terug, maar dus als Supreme Champion. Een zeer goede verdienste, want de meeste kampioenen zie je na een jaar niet meer terug!

SG

Supreme Champion Belgian Koi Show 2012 (photo made by René Gerritzen)

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

3 reacties

  1. patrick makkes on

    is en blijft een hele mooie sanke top nu weer een grote prijs gefeliciteerd voor de eigenaar

  2. verpoucke andré on

    nogmaals gefeliciteerd Filip met je overwinning.Hou de sanke goed.Ik wil haar echt terug zien op koishow.