Untitled De Belgian Koi Society Koi Show heeft weer een nieuwe winnaar. De Grand Champion van de 2012 editie is gewonnen door een 87 centimeter lange Kohaku van Koifarm ND! ND staat voor Nico Dewulf en is een nieuwe speler in de Koi scene. Hij zal later dit jaar zijn zaak openen met een groot evenement waarbij vele Japanse koikwekers over zullen komen. Maar goed, nu de Grand Champion!

De Kohaku is afkomstig van de Isa Koi Farm, 87 centimeter en nog maar zes jaar oud.

GC BKS 2012

Grand Champion Belgian Koi Show 2012 - owned by Koifarm ND

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

4 reacties

  1. ignace dupont on

    Prachtige kohaku, we hebben haar vandaag gezien. gewoon subliem.

  2. Gefeliciteerd en ik denk dat we zowel Nico als ook deze geweldige Kohaku nog meer als een kjeer terug gaan zien.

  3. verpoucke andré on

    Nico.Je hebt dit jaar een goede start genomen als nieuwe speler.Ik hoop deze kohaku volgend jaar terug te zien.Gefeliciteerd met je overwinning.