KOI_LOGONog maar twee nachtjes slapen en het is zo ver! De ZNA Koi Show, de grote prijs van Belgie op het circuit van Bokrijk. KoiQuestion reist af naar het zuiden om er een heuse stand te bemannen.
We hebben er zin in! Het is voor ons de eerste keer dat we als team KoiQuestion zelf een stand bemannen en we hopen dat het ons vele nieuwe mensen zal doen ontmoeten.

 

Naast de Interkoi Rheinberg en De Holland Koi Show in Arcen is de Belgische Koi Show de 3e Koi show die volgens de Japanse overkoepelende vereniging genaamd de Zen Nippon Airinkai (ZNA)
zal worden gehouden door zustervereniging de Belgian Koi Society (BKS). Het beloofd een daverende show te worden. Met maar liefst 70+ standhouders en om en nabij de 60 showvaten beloofd deze Koi Show, die door voor het eerst in Bokrijk zal worden gehouden, veel hobbygedruis bijeen te brengen.

En onder deze standhouders zult u ook KoiQuestion aantreffen. Op nagenoeg elke show kun je ons tegen het lijf lopen en een keer eerder deden we al een een vragenuurtje bij onze vrienden van Koigate. Nu echter kunt u ook speciaal voor ons komen en kennis te maken met ons team. We hopen op deze manier met mensen in gesprek te komen en kennis te delen. Hiertoe zullen we wat visueel prikkels meenemen, maar kom gerust een praatje maken met Bram Rohaan over zijn ervaringen in Japan, met Janine Doorduin of Bardo Wesselius, die beide zowel hobbyist als bioloog zijn. Ook is er een heuse goudvis expert aanwezig in de persoon van Anton Font Freide. Maar ook Jeroen van gaalen, Engel Kromhout van der Meer, Remy Doekhi en ook ik zullen er van de partij zijn om met jullie in gesprek te gaan en natuurlijk een mooi verslag te doen van de show en wedstrijd. We zullen een prijsvraag voor u hebben waarbij hele mooie prijzen zijn te winnen en ook een heuse limted edition KoiQuestion t-shirt, waarover later meer.

“We zullen een prijsvraag voor je hebben waarbij geen kinderachtige prijzen zijn te winnen en ook zal er een heuse limted edition KoiQuestion t-shirt beschikbaar zijn tijdens deze dagen”

 

Naar verluid zullen er vele schone vissen hun entree doen aan de wedstrijd te Bokrijk, vlak over de grens van Limburg. We wensen de organisatie heel veel succes en zorg alstublieft dat dit evenement niet mist als hobbyist. Komt er nog bij dat het toegangsticket voor de BKS-Koi show ook geldig is voor het openluchtmuseum, de ommuurde tuin, het arboretum, enz. Heel het Provinciaal Domein Bokrijk/Midden-Limburg, een complete daguitstap voor de ganse familie waard. Het zijn spaarzame momenten dat je een Koi Show kunt bezoeken in het jaar en je kunt begeven tussen zoveel mensen met dezelfde passie.

BKS Bokrijk 2012 poster

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

4 reacties

  1. fred van olst on

    Veel plezier en succes toegewenst !!
    Hopelijk maken jullie voor de thuisblijvers , een mooie film verslag ?!?!

  2. Hoop dat het een daverend succes voor jullie gaat worden. Wij wilden graag zondag, dan zagen we elkaar eindelijk een keer. Maar helaas gaat het niet lukken ivm gekneusde ribben. Moeilijk auto rijden. Wil de film wel voor jullie monteren.

    groeten Bob

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App