GC B thumb Dat Bram nu in Indonesië is, zorgt ervoor dat we hier in Nederland al snel nieuws van de Rinyukai Indonesia Super Koi Show uit eerste hand kunnen brengen. Er was natuurlijk al melding van de Grand Champion (A) maar nu is ook de Grand Champion B bekend.

Grand Champion B

Deze prachtig gevormde Karashigoi met een schitterend schubbendek en fantastische huidkwaliteit is de winnaar geworden van deze prestigieuze titel. Met een lengte van 115cm en deze eigenschappen is het niet raar dat Didi Wikara naast de GC Sanke met deze Koi ook de GC B titel binnen heeft gehaald. Meer details en meer nieuws over andere prijswinnaars zullen nog volgen.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

1 reactie

  1. Wat een huidkwaliteit op deze ongekende lengte.
    Relatief jonge vis waarschijnlijk? Is hier iets over bekend?

    groetjes
    gerwin