GC thumb

Detail of the Grand Champion Rinyukai Indonesia Super Koi Show 2012 by KoiQuestion

In Jakarta, waar dit weekend de allereerste Rinyukai Indonesia Super Koi Show wordt gehouden is zojuist de Grand Champion bekend gemaakt. Met op haar hand een meerderheid van 24 stemmen van de in totaal 32 juryleden was het een ippon hi voor de Sanke in eigendom van Didi Wakara.De Sanke is een oude bekende voor het Aziatische land en werd reed Grand Champion op de All Indonesian Koi Show 2010.  Onderstaand vind je een unieke opname van het ‘scorebord’ en de foto van de Grand Champion zoals deze vandaag rond zwemt in Indonesie.

Grand Champion 1st Rinyukai Indonesia Super Koi Show

Grand Champion 1st Rinyukai Indonesia Super Koi Show

Grand Champion

Grand Champion - owned by Didi Wakara (bred by Sakai Fish Farm)

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.