Runner Up thumb

Runner Up!

Didi Wakara, eigenaar van de overal bekende Maruten Sanke, heeft inmiddels drie keer de Grand Champion A gewonnen (inclusief de Rinyukai Indonesia). De nummer twee (Runner Up A of Supreme Champion) heeft hij nu ook gewonnen. Wat een geweldig resultaat voor Wakara, die nog maar kort in het bezit is van deze Kohaku.

Net zoals de Grand Champion Sanke, deze Kohaku komt van de Sakai kwekerij en is verhandeld door Samurai Koi Center. Hieronder een foto van dit mooie zwemmende juweel.

Runner Up

Runner Up A - eigenaar van Didi Wakara (gekweekt door Sakai Fish Farm)

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.