Het is zonder twijfel de drukste maand voor Koi minnend Nederland. Met maar liefst drie shows op eigen bodem, is er bijna ieder weekend wel je gram te halen als liefhebber. En als er dan toevallig een weekend geen show is, dan vind er buiten de grenzen van ons kikkerlandje een niet onbelangrijke Koi Show plaatst en KoiQuestion is er bij. Gekkenhuis!

Te midden van dit gekkenhuis vinden wij Bram. Inmiddels is hij wereldreiziger van formaat en volgens mij heeft de masterstudent Visteelt aan de universiteit van Wageningen meer landen in Azië gezien dan in Europa. Momenteel maakt hij een lange vliegreis van 15 uren naar Jakarta, hoofdstad van Indonesië, waar dit weekend de Rinyukai Indonesië Super Koi Show plaats heeft. Het is de allereerst editie van wat nu al bekend staat als een van de meest prestigieuze Koi Shows ter wereld. Kosten nog moeite zijn gespraad om dit evenement groots te laten zijn. Mensen van over heel de wereld zijn uitgenodigd, waaronder KoiQuestion voor de verslaggeving, en er is bijzonder veel promotie omtrent geweest als shirts, een magazine en zelfs een iPhone4S case. Tijdens dit weekend zullen er naar verluid meer kwekers in Indonesië zijn, dan dat er drukdoende aan het kweken zijn.

 

‘Arm oranje-schaap of zou je graag met hem ruilen?’

 

15 uren reizen betekent dus dat Bram in het vliegtuig zal vertoeven wanneer ons Oranje zich waagt in het stadion aan het Duitse team. Een hele offer, die hij niet bepaald graag maakt, maar er simpelweg voor over heeft om ons de komende week te verblijden met verslaggeving vanaf een Koi Show waarvan ik benieuwd ben of deze zijn naam, waarin het woord ‘super’ verweven, eer aan zal doen. Koi boven voetbal voor mr. Rohaan-san. Arm oranje-schaap of zou je graag met hem ruilen?

Iphone 4GS Case.....50 Limitd Edition for Indonesia Super Koi Show

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

3 reacties

  1. Jeroen Van Gaalen on

    Ruilen? Dat meld ik liever na de wedstrijd… ik hoop een goed resultaat voor Oranje en op mooie reportages van Bram. Dat laatste is gelukkig wél een zekerheidje.

  2. Net geland op Kuala Lumpur Airport, natuurlijk gelijk even de uitslag checken na al dat gespeculeer in het vliegtuig met mede-reizigers… Dan maar dik winnen van Portugal, nu het er echt om gaat 😉

    Voor wat betreft de show ben ik natuurlijk enorm benieuwd naar wat, wie en hoeveel. Enorm veel zin in, nog een paar uurtjes en dan is het zover…