Kohaku 87 cm #1 kohaku 85bu+ big.JPG thumbVan de mooiste Koi in Europa mogen natuurlijk geen bewegende beelden ontbreken. De yondan Kohaku van Harry van der Hout is werkelijk een van de beste Koi die ooit het Europese showland bestierden zo durf ik wel te stellen. Degene die het diertje hebben zien zwemmen zullen het niet ontkennen.

Met ongeveer 88cm is ze niet de grootste Grand Champion, maar in termen van kwaliteit toch beslist een van de betere. Nothing beats real life, maar video is toch wel the next best thing;

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

5 reacties

 1. Ik vindt dit stuk voor stuk top vissen
  Dit soort vaten zie je niet veel op shows
  Bedankt voor het showen van de vissen

  Mvg Gerrit

 2. Prachtig stukje film Remy! Top.
  Wat een sierlijke Kohaku, ik was niet minder onder de indruk van de Sanke die Grand Champion won op de Interkoi en dat zegt alleen maar iets over deze Kohaku.

 3. Ik heb 3 keer langdurig staan te staren naar dit vat. Mooiste kohaku die ik tot nu toe heb mogen zien. Terechte winnaar!!

 4. Jeroen Van Gaalen on

  Als Interkoi en Shinkokai een voorbode zijn voor de Holland Koi Show dan en ik zéér benieuwd naar wat we daar te zien krijgen… En dan mag er ook zeker weer zo’n filmpje gemaakt worden!