De Grand Champion van de onlangs gehouden Interkoi Show in Duitsland, in eigendom van Jean Hoorne, zwemt fier haar rondes als geduchte concurrent om de hoogste plaats, maar moest het vandaag in Appeltern doen met een nog altijd niet onverdienstelijke tweede plaats.

De Sanke is nog maar 4,5 jaar oud (gosai) en al 85 cm groot! Deze Sanke is een lust voor het oog, gracieus en fabuleus. Enjoy!
DSC_0914

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.