De Kohaku van Harry van Hout was niet de enige vierstapper in de hoogste regionen. Met een schitterend elan is de Yondan Kohaku van Rob van Hulst, die op de Interkoi onlangs nog runner-up speelde, nu goed was voor weer een Major award.

De Kohaku meet 86 centimeter en is net 7 jaar oud. De leverancier is Danny’s Koi Café. De Kohaku is twee jaar geleden als 80 centimeter grote vis aangekocht en is sindsdien dus 6 centimeter gegroeid. Al tijdens de Interkoi bestempelde ik deze Kohaku als beloftevol. Aanschouw de schoonheid van deze imposante twee-kleur die we waarschijnlijk nog wel terug gaan zien.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.