Belgian Koi Society

Vrijgevigheid is een deugd. Eentje die goed op waarde geschat wordt door de Belgian Koi Society (BKS). Net over de Limburgse grens zal de Belgian ZNA Koi Show worden gehouden op 23 en 24 juni dit jaar. KoiQuestion geeft 10 vrijkaarten weg voor dit evenement waarvan wij vinden dat je hem echt niet mag missen. Hieronder de eerste vijf winnaars:

 

  1. Ad Akkerman
  2. Rudi Luyck
  3. Bram van Maas
  4. Willy Smets
  5. Wilma Grobben-Snider

De winnaars ontvangen deze week een email met de instructies. Gefeliciteerd! Zit je er nog niet tussen? Ook jij kunt nog winnen door je nu in te schrijven voor de nieuwsbrief. De laatste vijf winnaars worden in de loop van volgende week bekend gemaakt.

BKS Bokrijk 2012 poster

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

1 reactie