Kohaku 87 cm #1 kohaku 85bu+ big.JPG thumbEen Yondan (vierstaps) Kohaku uit de stallen van Sakai Fish Farm is dit weekend onbetwist de allermooiste Koi in de tuinen van Appeltern en de rest van Europa. Ze meet nu 88 centimeter en luistert naar de naam Vertigo De eigenaar Harry van Hout kan terecht trost zijn op deze overweldigende Kohaku waarbij je alleen maar weg kunt dromen als hobbyist…

De Kohaku, door de hobbyist zelf ingebracht, is beslist geen onbekende en won reeds vorig jaar op de 42e editie van de Rinyukai de prijs voor beste Kohaku. De handling dealer was Danny’s Koi Cafe. Later zullen we er wat verder op ingaan voor nu vraag ik je vooral om er van te genieten…
Kohaku 87 cm 1 kohaku 85bu+

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

4 reacties

  1. Ik ken haar nog van de afgelopen Rinyukai en de All Japan Koi Show, een schitterende vis! Alleen eigenlijk een beetje jammer dat ze nu al in Europa is, ik denk dat ze over een jaar of twee in Japan een misschien nog wel grotere prestatie had kunnen leveren! Desondanks: een topvis en terechte winnaar van de 2e European Shinkokai!

  2. Ja Bram, zoals ik je vandaag al zei niets mis met deze mooie kohaku.

    Greetz J@@P