grand champion euregio koi show 2012De Grand Champion op de Euregio koi Show was even als vorig jaar een Sanke. De titelverdediger was weliswaar aanwezig, maar moest het afleggen tegen een meer traditioneel getekende Sanke van Koi Consult Denemarken.

De Denen waren trots met deze Sanke de hoogste eer te behalen op de lokale Koi Show, die juist vanwege zijn kleinschaligheid zo een goede naam heeft. Het is een driekleur die de titel zonder meer waard is en ik ben benieuwd of we het diertje nog terug gaan zien. een verslag van de show en haar kampioenen vind je binnenkort hier op KoiQuestion.

grand champion euregio koi show 2012

grand champion euregio koi show 2012

De organisatie had mooie platen gemaakt voor de major awards

Sanke van Koi Consult Denemarken

Sanke van Koi Consult Denemarken

Fotografie: Janine Doorduin

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App