shinkokai Ook deze editie zullen er diverse juryleden uit Japan overkomen om de beoordeling van de ingezette Koi op zich te nemen. Voor de 2e editie van de European Shinkokai, welke tevens de 10e show is die KOI2000 organiseerd, zullen de kwekers Hisashi Hirasawa (Marudo), Ikarashi (Ozumi) en Kazuyuki Kawakami overkomen!

Tevens zullen Josef Bertram en Rob de Vos, twee bekende namen die al een tijdje meedraaien in de ‘scene’ en veel ervaring hebben met jureren op Japanse koishows, het juryteam tot vijf man versterken. Helaas is er, in tegenstelling tot vorig jaar, concurrentie van de Rinyukai Indonesia welke het weekend erna plaatsvindt. Bijna elke beroemde koikweker zal op deze show aanwezig zijn. Indonesië is op dit moment echt hét ‘booming’ land van de Nishikigoi industrie. Om deze reden zal KoiQuestion ook aanwezig zijn op deze eerste Rinyukai in Indonesië, welke op 16 en 17 juni zal plaatsvinden.

Daarentegen zal het deelnemersveld concurrerender zijn dan ooit tevoren. Onder andere Danny’s Koi Café, Jeroen van Keulen, KoiKichiWorld, Kokugyo Koi ’t Viske , Makoi en Koicenter Tiel aanwezig zijn. Een echte strijd der giganten zal dus gaan plaatsvinden! Ook zal een journalist/fotograaf van het Japanse Gekkan Nishigoi aanwezig zijn om een reportage te maken voor in hun blad.

Wees er dus bij op één van de showdagen op 8, 9 of 10 juni!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

3 reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App