Na de officiële opening van RelaxZen die KoiQuestion bijwoonde en waarvan bovenstaande video een sfeerimpressie is, zijn nu ook de Koi binnen waar het allemaal om te doen is.

De faciliteiten van de Koi dealer in Raamsdonkveer zijn vrijwel uitsluitend bedoeld en ingericht om jonge Koi uit te laten groeien tot hun eigen exponentieel, zoals azukari, maar dan in ons eigen kikkerland. Gerwin Kieboom en z’n team presenteren aankomende vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 10:00 tot 15:00 uur graag hun pas gearriveerde juwelen van onder andere de Japanse kwekers Sekiguchi en Isa om ze samen te bowlen en lekker bij te kletsen over Koi, Koi en eh… Koi.

Isa KohakuIsa Showa

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Isa ShowaIsa Showa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto’s: www.RelaxZen.nl

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

2 reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App