opgroeifaciliteiten Koicenter TielJe voelt je er nietig bij. Bassins van 30.000, 100.000 en 200.000 liter, volledig uitgerust met vloerverwarming, lichtstraten en voederautomaten om om een optimale ontwikkeling en groei te realiseren bij de Koi. Zaterdag opent Koi Center Tiel haar deuren voor de presentatie van hun groeifaciliteiten.

Met man en macht werd er gewerkt aan de faciliteiten die klanten de mogelijkheid moeten bieden om in Nederland te kunnen  doorgroeien. Naar eigen visie en kennis werd het geheel zodanig ontworpen dat zij de ideale omstandigheden zou moeten bieden voor de Koi om door te kunne  groeien. Als jij evenzo benieuwd bent als wij, kom dan aanstaande op zaterdag 12 en zondag 13 mei een kijkje komen nemen bij de opgroeifaciliteiten in Tiel.  Je bent er welkom vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur! aan de Newtonstraat 33-35 in Tiel.

opgroeifaciliteiten Koicenter Tiel
opgroeifaciliteiten Koicenter Tiel
opgroeifaciliteiten Koicenter Tiel

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App