In gesprek met Jean HoorneHet is alweer enkele weken geleden dat we de Duitse landerijen bestierden op weg naar Rheinberg voor de allereerste Koi Show van dit jaar op het Europese vaste land. We hebben je van veel berichtgeving voorzien, maar al ons kruit hebben we nog niet verschoten. Integendeel. Zo hebben we een video-interview afgenomen van onder andere Jean Hoorne, winnaar van de Grand Champion titel met een formidabele SFF Sanke, maar ook met twee ZNA juryleden die ons deelgenoot maken van hun visie op de vis.

Het afnemen van een video-interview is nieuw voor ons. Onwennig, maar leuk en een uitdaging. We hopen dit meer te kunnen gaan doen in de toekomst zodat we de beleving en inspiratie zo dicht bij jullie als mogelijk te kunnen brengen en de informatie zo puur als mogelijk over te brengen. We hebben nog veel te leren, maar desalniettemin zullen we met jullie aanmoediging deze lijn voortzetten.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

5 reacties

 1. Zeer mooie video waar veel aandacht aan elk detail is besteed! Een geboren interviewer die Tiebo 🙂 En wat een blijdschap bij Jean Hoorne!

 2. Nou ik heb is even zitten kijken en ik vind het zeker niet slecht geïnterviewd beginners geluk of natuurtalent ik vind dat je nu al op een behoorlijk niveau zit. Goed inelkaar gezet mooi!

 3. Een goed interview Tiebo! Ik zou zeggen: “Een natuurtalent”.

 4. Jan van Hezel on

  Theo,

  zeer mooie video ,goed en mooi gefilmd en aan een gepraat , ga er mee door jullie kunnen het.
  mooie opnames gecombineerd met de foto`s prachtig

 5. Dat ziet er goed uit zeg vette Sanke en een gave interview.

  Ga zo door Tiebo 🙂

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App