Schermafbeelding 2012-05-06 om 12.08.46De nieuwe Koi zaak aan de Duurzaamheidstraat 19 te Hattemerbroek werd op 5 mei feestelijk geopend. Richard en Mathijs, broers en compagnons, mogen samen met hun team trots zijn op dit mooie bedrijf dat vanaf tekentafel tot aan deurmat vooral met eigen en vereende krachten en kunde werd gerealiseerd. De glazenwasser is geweest en het lint kon worden doorgeknipt.

Uiteraard was KoiQuestion ook aanwezig in de vorm van Tiebo, Remy en Engel. Er zijn wat impressiefoto’s gemaakt en er is een videoverslag gemaakt met een heuse 3D camera. Dit door onze eigen “Paul Verhoeven” Remy Doekhi en Tiebo legde de interviews af. Ik heb gehoord dat hij les heeft gekregen van niemand minder dan Ivo Niehe………..

Team MA-Koi

De nieuwe zaak  van Makoi omvat een ruime hal van 750 m², hier kan dus wel een visje zwemmen. En die waren zonder meer aanwezig in de verkoopbakken welke allemaal apart gefilterd werden door een Bubble-Bead-filter (BBF) met daarna een Trickle om verzekerd te zijn van een degelijke filtering. De grote broer van deze trickle torens vinden we terug in het systeem aangesloten op  een 60 kuubs showvijver die prominent het centrum van de zaak siert. Richard en Mathijs geven dan ook aan de combinatie van een trommelfilter en trickle toren te zien als het ultieme filtergenot. De showvijver is pracht om te zien en door de hoge glazen voorgevel en de ruime lichtstraat in het plafond ontvangt de Koi ook zijn dagelijkse portie daglicht.

Sfeerimpressie van de openingsdag van Ma-Koi

De zaak kent geen gangpaden met stellingen, die vind je alleen langs de wanden hetgeen het open karakter van de winkel en het gevoel van ruimte versterkt. In de stellingen allerhande merken voer, maar niet overdreven veel merken. Nee, gewoon de merken waar zij achter staan. En dit is ook terug te zin in de hardware, niet te veel merken, maar gewoon kwaliteit voor iedere portemonnee. Boven is gelegenheid om te zitten en jouw eventuele vijver plannen door te praten onder het genot van een kopje koffie.

 

‘Richard en Mathijs geven dan ook aan de combinatie van een trommelfilter en trickle toren te zien als het ultieme filtergenot’

 

Er zijn diverse filteropstellingen werkend te zien, waaronder -en daar is ie weer- een werkende Trommelfilter. Later deze week zal de video verschijnen die er werd geschoten, voor nu wenst KoiQuestion, danig onder de indruk, team Makoi veel succes voor de toekomst. Onderstaand vind u een impressie. Door te klikken op eender welke foto komt u terecht in het online fotoverslag dat KoiQuestion maakte van de feestelijke opening met meer dan 90 afbeeldingen.

Trommelfilter

Overzicht van de shop van Ma-Koi in Hattemrbroek

Feeding time

Overzicht van Ma-Koi

Ook de kleinsten genoten

fotografie: makoi.nl; Engel Kromhout; Tiebo jacobs

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

2 reacties

  1. Hoi pap!
    Leuk geschreven!
    En Tiebo leuke foto´s gemaak zeg!

    Groetjes Dineke

  2. Jeroen Kip on

    hele mooie zaak en er wordt eerlijk en helder advies gegeven. uitstekende service. Kortom Makoi zou ik iedereen aanraden!

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App