Image 5

Op zaterdag 5 mei is het zover! Op deze dag zal Makoi het nieuwe bedrijfspand officieel gaan openen met een open dag. Precies 14 jaar geleden zijn Matthijs en Richard van der Hulst gestart met Makoi en het harde werken heeft ervoor gezorgd dat er meer ruimte nodig was. Neem aanstaande zaterdag een kijkje in de showroom van 750m2!

Het nieuwe bedrijfspand bevindt zich aan de Duurzaamheidsstraat 19 te Hattemerbroek. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u dan een kijkje nemen in het nieuwe bedrijfspand. Hier alvast enkele beelden van de huidige situatie:

Image 4

Image 3

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

2 reacties

  1. fred van olst on

    Prachtige koi zaak , met mooie koi
    Mijn complimenten.

    5-5-2012 Apeldoorn
    Fred

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App