29_seigyo_brthumb Je hebt grote winnaars en grootse winnaars. Hieris een overzicht van viergrootse winnaars van de 29e editie van de All Japan Combined Young Nishikigoi Show, ook wel de Wakagoi show genoemd. Waka refereert naar wakai en betekent ‘jong’. Het is een der meest prestigeuze Koi shows in het algemeen en onbetwist meest befaamde show voor jonge Koi ter wereld.

Grand Champion - Bred by Sakai Fish Farm and owned by Seiji Komatsu

Grand Champion - Bred by Sakai Fish Farm and owned by Seiji Komatsu

Adult Champion (best in 48-63bu (43-63cm)) - owned by Han (China)

Adult Champion (best in 48-63bu (43-63cm)) - owned by Han (China)

29_wakagoi_b

Young Champion (Best in 23-43Bu (18-43cm)) owned by Yamakoshi Mura Sdn Bhd (Malaysia)

29_yougyo_b

Baby Champion (best in 12-23bu (0-23cm) - owned by Hendrawan Sudarpo(Indonesia)

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App