De Wakagoi Koi show 2012 is voor het eerst gewonnen door een Sanke. De bruut mooie driekleur  is afkomstig van Sakai Fish Farm en werd door Narita Koi farm geprepareerd voor de show die enkel toegankelijk is voor Koi met een lengte tot maximaal 63 centimeter.

De Sanke is geen onbekende en was op de meest belangrijke Koi show, de All Japan Koi Show al goed voor een major award; de Mature Champion. Vandaag schittert ze wederom op de Wakagoi Show 2012. Dit is hét evenement na de All Japan Show en waar het allemaal om draait…

Grand Champion Wakagoi Show 2012De editie van 2011 is niet doorgegaan doordat de organisatie het niet toegepast vond een dergelijke evenement te houden een maand na de tragedie van de tsunami welke op 11 maart 2011 heeft plaatsgevonden.

picture thanks to: Jane Maneerat

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App