We hadden jullie netvliezen al verwend met behoorlijk wat oog-kandij, maar de bewegende beelden bleven tot op heden nog achterw. Niettemin doet de video van de Grand Champion van de eerste Koi Show op het Europese vast land  in 2012 even gracieus aan. Het is een overweldigende Sanke van Sakai Fish Farm met een body waar je niet omheen kunt. De Koi van Jean Hoorne is slechts vier en een half jaar oud en denkelijk zullen we vaker van haar schoonheid mogen genieten op de Koi Shows die komen gaan. Geniet van de sierlijke slagen, kleuren en fukurin van de mooiste Koi in Duitsland.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App