Belgian Koi Society

Vrijgevigheid is een deugd. Eentje die goed op waarde geschat wordt door de Belgian Koi Society (BKS). Net over de Limburgse grens zal de Belgian ZNA Koi Show worden gehouden op 23 en 24 juni dit jaar. KoiQuestion geeft 10 vrijkaarten weg voor dit evenement waarvan wij vinden dat je hem echt niet mag missen. Het enige dat je hoeft doen is je inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Winnaars worden persoonlijk bericht en bekend gemaakt op KoiQuestion. Aarzel niet en schrijf je nu in!

BKS Bokrijk 2012 poster

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App