Vele Champions in één vat

Vele Champions in één vat.. waarbij de Jumbo Champion A!

Naast al het Go-Sanke geweld wat er dit jaar aanwezig is op de Interkoi (maar liefst 18 Go-Sanke van 80+ centimeter), zijn er ook vele andere imposante Koi-variëteiten aanwezig. De competitie dit jaar is echt enorm sterk, maar de eer voor de beste grote Go-Sanke in de vorm van Jumbo Champion A is naar een Ginrin Koi gegaan. En niet één van de minsten…

Arno en Elise zijn de trotse eigenaren van deze 86 centimeter lange Ginrin Showa, welke twee jaar geleden de Best in Sakura award op de All Japan Koi Show had gewonnen. Dit is de hoogst mogelijk haalbare prijs mogelijk voor een Ginrin Go-Sanke. Nu is ze dus in Europa en maakt ze faam door als Ginrin de Jumbo Champion A te winnen. Ook deze Major Award wordt door Danny’s Koi Café verzorgd.

De Jumbo Champion A owned by Arno & Elise

De Jumbo Champion A owned by Arno & Elise

 

 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App